Ervaringen van opdrachtgevers & coaches


Frans Dirken

Directeur/ Voorzitter at BMW MINI DEaler Coperatie Nederland

Wij ,als het BMW Dealer Support Centrum, hebben onder de leiding van Frauke een intensief coachingsproject voor alle medewerkers in 2017 succesvol doorgevoerd. Zowel individuele coaching tot groepssessies hebben hiervoor plaats gevonden op allerlei tijdstippen verdeeld door het jaar. Wij zijn met de resultaten uiterst tevreden en blij dat we dit hebben doorgevoerd.


Robin Ebben

Commercieel medewerker afdeling constructie bij Kloeckner Metals ODS Nederland

Vanuit een traineeship heb ik een driedaagse training persoonlijke effectiviteit mogen volgen. Het waren leerzame en boeiende trainingen waarbij het geen enkele moeite heeft gekost om de aandacht erbij te houden. Een aanrader voor iedere werkgever om zijn of haar personeel een training via klikfactor.nl te laten volgen.


René van den Akker

Passionate IT Manager

We hebben Frauke benaderd omdat we onze ICT organisatie klant bewuster wilde laten werken. Een meer klantgeoriënteerde ICT organisatie dus, waarbij onze beheerafdelingen dichter bij onze klanten komen te staan en werkelijke connectie maken met de klant (de klant aanraken noemen we dat). Deze beweging hebben we destijds ingezet om onze klanten nog meer tevreden te krijgen en te houden en echt te begrijpen wat het is waar klanten nu echt gelukkig van worden. Frauke heeft ons geholpen door onze afdelingen te trainen in effectief klantcontact. In de training kwamen onderwerpen aan bod zoals interpersoonlijke stijlen, kamikazetaal, het levelen, bewustwording van emotie, vraagtechnieken etc.

In het traject voorafgaande aan de training effectief klantcontact heeft Frauke zich goed voorbereidt door o.a. op de werkvloer in gesprek te gaan met de medewerkers van de verschillende ICT beheerafdelingen. Deze aanpak bleek goed te werken omdat Frauke, tijdens de training, voor Centric relevante praktijkvoorbeelden kon gebruiken die de deelnemers direct herkende.

Mede door de inzet van Frauke is het ons gelukt om ons doel te bereiken.

Frauke is energiek, gedreven en leuk mens om mee samen te werken. Door de spontane manier van training geven blijft iedereen bij de les en vliegt de tijd. Ik beveel iedereen aan om Frauke te benaderen voor soortgelijke trainingen.


Chantal Geelhoed

Head of Human Capital PwC Tax at PwC / Certified HR Professional

Wij werken sinds 2 jaar met Frauke samen. Met Klikfactor matcht zij coaches bij coachingsvragen van onze medewerkers. Dit naar volle tevredenheid. De juiste match wordt gemaakt en er is sprake van een echte klik tussen de medewerker en de coach. Het is fijn dat er eerst een uitgebreide intake plaats vindt en dan een kennismaking met de voorgestelde coach(es). Aan het einde van ieder traject volgt een korte terugblik op het traject. Het is prettig samenwerken met Klikfactor en wij zijn enorm tevreden.


Joost van der Meij

CEO BMW Financial Services Netherlands

Wij hadden op heel korte termijn een passende coach voor ons nieuw directie team nodig. Dankzij Frauke en klikfactor kregen we binnen een paar dagen een voorstel, wat uiteindelijk een uitstekende match bleek. Hartelijk dank daarvoor. We hadden een inspirerende dag 😊


Martijn Groot

Senior Project Manager at Exact

Door de goede match gemaakt door Frauke een zeer goed coaching traject doorlopen.


Karel van Holten

Management Coach & Bedrijfskundig adviseur

Frauke is een doortastende en energieke match-maker. Ze weet goed in te schatten waar de behoefte aan coaching ligt bij een coachee. Van daaruit weet ze ook een hele goede match te maken met de aanpak en kernkwaliteiten van een personal coach. De match tussen de coach en coachee blijft tenslotte een kritische factor voor een succesvol coachtraject en daar heeft Frauke echt verstand van.


Gijs Wintzen

Directeur at Stichting LEF

Frauke ís de Klikfactor. Op basis van ervaring als coach maakt Frauke de ideale match tussen coach en coachee. Zo zijn we allemaal winnaars: coachees, coaches en Klikfactor!


Mireille Mensink

Kwaliteitsmedewerker bij SPSRM and owner of Mensink Coaching & Business Support

Scherpzinnig, direct, open en zorgvuldig. Frauke is duidelijk in waar ze heen wil en wat ze van de ander verwacht. Dat werkt prettig voor alle partijen en zorgt ervoor dat elk coachtraject een fijne start heeft. Voor zowel de coachee als coach. Frauke is een vakvrouw. Naast haar gevoel voor 'de klik' heeft zij een methode ontwikkeld waarmee ze de coachvraag in beeld brengt en koppelt aan een coach die past. Ze komt gegarandeerd tot een goede match. Er gaat dus geen kostbare tijd en energie verloren. De aandacht kan direct gericht worden naar waar het om gaat en dat voelt goed.


Bastiaan Bless

Channel Manager Gazelle | Strategic Communicator | Proactive Persuader

Ik heb dit jaar een succesvol coaching traject doorlopen dankzij klikfactor. De werkwijze waarbij Frauke d.m.v. een kwalitatieve intake een passende coach vindt is zeer effectief. Van begin tot eind ziet Frauke erop toe dat het traject slaagt. Frauke heeft mensen kennis en een uitgebreid netwerk van coaches. Dat zorgt naast een klik met Frauke ook voor een klik met de coach. Aanrader!


Jose Nanninga-Verholt

& jouw talent, jongerencoaching

Frauke heeft de gave om de match te maken op basis van een totaalbeeld. Zij weet professionele achtergrond van de coach en zijn persoon zodanig te matchen met de cliënt(en) en de opdracht / hulpvraag, dat er tussen beiden een goede en open samenwerking kan ontstaan, en daarmee een natuurlijk verloop naar resultaat. Haar visie dat de goede match zo wezenlijk is om alles uit een coachtraject te halen, deel ik en ik bewonder haar enthousiasme en zorgvuldigheid waarmee ze ieder traject tot stand brengt. Frauke biedt gedurende het coachtraject een professioneel en vertrouwelijk klankbord wat heel plezierig en soms ook nodig is, juist omdat coaching zo mensen- en maatwerk is.


Hanna Cyklik

Regional HR Coordinator bij Olam

Klikfactor heeft als vaste leverancier inmiddels vele succesvolle matches voor ons gemaakt tussen de medewerkers van ons bedrijf en de aangesloten Klikfactorcoaches. We dienen een aanvraag in en alles wordt voor ons geregeld. Zo kunnen wij ons als HR-afdeling richten op onze kerntaken en laten met een gerust hart de werving en selectie van kwaliteitscoaches en mediators aan hen over. Het concept en de aanpak van Klikfactor werkt! Kernwoorden in onze samenwerking met Frauke zijn: kwaliteit, open communicatie, betrouwbaar en professioneel.


Trudie Goossens

Geaccrediteerd coach voor professionals, Abilon coaching en training

Frauke kun je vergelijken met een terriër. Als ze eenmaal haar doel in beeld heeft, gaat ze net zo lang door totdat de juiste match gemaakt is. Alle hobbels die ze onderweg tegenkomt, gaat ze overheen, onderlangs, rechts of links passeren, naar de stip aan de horizon!


Floortje Rutgers

Senior Consultant at USG Engineering NL

Ik heb Frauke leren kennen tijdens mijn werkzaamheden als opleidingsadviseur voor Securitas. Frauke begrijpt de behoefte van onze organisatie. Ze is in staat om met haar eigen bureau Klikfactor wat betreft trainingen & coaching snel te schakelen en levert kwaliteit. Daarnaast is ze een prettig gesprekspartner en een echte ''HRD'' specialist.